måndag 8 september 2014

Lokalguiden

Lokalguiden – lediga lokaler.
I samverkansgruppen Utbud & Etablering har vi arbetat med att hitta ett effektivt sätt att nu ut med våra tomma lokaler. Vi har därför via kommunen och Mats Widhage slutit avtal med Lokalguiden som är marknadsledande gällande förmedling av lediga lokaler oavsett om det är butiks-, kontors- eller industrilokaler. Via Lokalguiden når du som fastighetsägare intressenter både lokalt och nationellt.

Nuvarande avtal är ettårigt provavtal som kan sedan förlängas om ni är nöjda med resultatet. Då detta är en prövoperiod har kommunen åtagit sig att stå för kostnaden under det första året. Slår försöket väl ut får vi sitta ned i vår samverkansgrupp, Utbud & Etablering och hitta lämplig finansieringsmodell.

Exempel på annons

Första året gratis
Under det kommande året, fram till 2015-08-31 är det kostnadsfritt för er som fastighetsägare att lägga upp era lediga lokaler. Det finns två vägar, antingen sköter du det helt själv enligt lathunden nedan. Eller så kan jag, Ramona Nilsson eller Mats Widhage vara behjälpliga.
Vi står även till tjänst och svarar på frågor.

Lars Wallberg            0501-39 30 73    wallberg.lars@icloud.com
Ramona Nilsson         0501-75 50 27    ramona.nilssom@mariestad.se
Mats Widhage            0501-75 50 22    mats.widhage@mariestad.se                     
       
Lathund

      1    Beställ inloggningsuppgifter på sidan Lediga Lokaler under       Näringsliv & Jobb, följ länken här för att komma direkt till formuläret:

      2      Logga in i lokalregistret, på sidan Lediga Lokaler under Näringsliv & Jobb, följ länken här för att komma direkt till inloggningssidan

      3      Registrera din lokal med bild och information – Klart!


 Besök gärna Lokalguide.se
 http://www.lokalguiden.se/                   

Mvh
Lars